Trouwen

Trouwen

TROUWEN

Trouwen op de mooiste plek, midden op de polder!

TROUWEN BIJ DE KOOI

Jullie bereiden je voor op een dag vol geluk, feestelijkheden en romantiek, als start van een gelukkige toekomst. Natuurlijk moet het huwelijksfeest helemaal aansluiten bij jullie wensen en ideeën. Het is tenslotte jullie dag! De Kooi helpt graag bij het verwezenlijken daarvan.

Gezellig borrelen in onze Carribische zaal, chique dineren in de trendy Koeienzaal, of volop feesten in de Grote Zaal… het kan allemaal bij De Kooi. Hier kiest u uit drie ruimtes met een geheel eigen karakter, die we volledig naar wens kunnen aankleden. Zo boekt u de locatie die helemaal past bij uw feest!

Ook de mooiste dag van uw leven vieren bij De Kooi? Bekijk deze trouwvideo en laat u inspireren.

TROUWEN section 2

TROUWEN section 2

VOLLEDIG GENIETEN

Ziet u het voor zich: uw bruiloft bij De Kooi? Graag helpen we u om uw idee tot leven te brengen. Met onze ervaring zorgen we dat u niets over het hoofd ziet. En als u dat wilt, vullen we het draaiboek vak kaft tot kaft voor u in. Muziek, catering, aankleding… Alles voor een geslaagd feest!

TROUWEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Je viert je trouwdag bij ons op gepaste wijze. Van een intiem etentje tot een grote receptie, van een gezellige ontvangst of borrel tot een uitbundige feestavond. We hebben verschillende zalen en passen de zaalruimte zoveel mogelijk aan de omvang van jullie gezelschap aan.

TROUWEN section 3

TROUWEN section 3

CULINAIR GENIETEN

Onze chef-kok bereidt voor jullie de heerlijkste gerechten. Een bruidstaart, high tea, feestelijk diner, barbecue op het terras of culinaire hapjes tijdens het feest, wij horen graag jullie wensen. Op zoek naar een eyecatcher voor jullie bruiloft? Een feestelijke champagnetoren gaan de gasten niet snel vergeten!

EEN TROUWDAG ZOALS JULLIE DIE WENSEN

Het is al gezegd. Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Geen bruiloft is hetzelfde, dus bij ons ook geen standaardprogramma’s. We nemen stap voor stap het programma met jullie door en bespreken bij ieder onderdeel jullie wensen en onze mogelijkheden. Op basis daarvan maken we vervolgens een voorstel voor jullie ideale huwelijksdag.

WILT U BIJ ONS RESERVEREN?

Om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van een tafel voor uw gezelschap, raden wij u aan om van tevoren te reserveren.

 

U kunt bij ons online reserveren.

 

Komt u met meer dan 12 personen?

Reserveer dan telefonisch via 033 – 299 40 33 of via een e-mail naar reserveringen@de-kooi.com.

MEER INFORMATIE?

Met veel plezier sturen wij u onze informatiemap toe met prijzen en mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze locatie te bezoeken, wij maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Onze afdeling sales is van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 – 21.00 uur telefonisch of per e-mail bereikbaar.

BEL 033 – 299 40 33                MAIL INFO@DE-KOOI.COM

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over de trouw mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een brochure met alle informatie voor de trouw mogelijkheden.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.