Dagprogramma

DAG PROGRAMMA

De Kooi is een sfeervolle locatie om te genieten van een heerlijke borrel, high tea, lunch of diner.

DAGPROGRAMMA HOOGLAND – BUNSCHOTEN

Als u een volledig verzorgd programma zoekt, dan bieden wij u dit met veel plezier aan. In samenwerking met onze partners bundelen wij onze krachten tot een veelzijdig geheel. Natuurlijk willen we het programma in onderling overleg zo veel mogelijk afstemmen op uw persoonlijke wensen, maar we geven u graag een voorbeeld van hoe het eruit zou kunnen zien.

Kosten: €49,50 p.p.

Optioneel te boeken:
Golfclinic, Segway, Solex, Oldtimer, Step

ACTIVITEITEN

  • Ontvangst bij De Kooi in Bunschoten met koffie/thee & Spakenburgse lekkernijen
  • Vertrek per fiets – segway – step – oldtimer – solex richting Concordia in Hoogland. Onderweg hebben wij een aantal posten voor u waar speelse/stoere opdrachten uitgevoerd worden.
  • In Concordia wacht een heerlijke lunch op u.
  • Vertrek per fiets – segway – step – oldtimer – solex richting Golfclub in Hoogland. Onderweg hebben wij een aantal posten voor u waar speelse/stoere opdrachten uitgevoerd worden.
  • Op de golfbaan wordt u welkom geheten met een hapje en een drankje
  • Vertrek per fiets – segway – step – oldtimer – solex richting De Kooi onderweg hebben wij een aantal posten voor u waar speelse/stoere opdrachten uitgevoerd worden.
  • Als afsluiting wacht er nog een heerlijk 3 gangen diner in De Kooi op u.
DAGPROGRAMMA section 2

RESERVEREN / CONTACT

Om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van een tafel voor uw gezelschap, raden wij u aan om van tevoren even te reserveren. In de zomermaanden kunt u bij ons uitsluitend telefonisch reserveren. Reserveren voor op de dag zelf kan telefonisch via:

BEL 033 – 299 40 33

VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Mochten er op dit moment geen passende vacatures beschikbaar zijn, stuur ons dan een open sollicitatie. Wij houden graag jouw gegevens in ons bestand.