Binnen Activiteiten

BINNEN PROGRAMMA

De Kooi is een sfeervolle locatie om te genieten van een heerlijke borrel, high tea, lunch of diner.

BEN JIJ DE MOL?

Gezellig aan tafel genieten van een diner, maar ondertussen spelen jullie een spannend spel waarbij er flinke mollenstreken uitgehaald worden. Wie is toch die stiekemerd die probeert om de boel te saboteren?

Kosten: €17,50 p.p. Tijdsduur: 1,5 uur.

LEVEND GANZENBORD

Ouderwetse gezelligheid rondom een ( digitaal ) speelbord. De dobbelsteen bepaalt wat er gebeuren moet. Grappige opdrachten, persoonlijke noten of een muzikaal intermezzo. De spelleider zorgt voor een bijzondere sfeer.

Kosten: €17,50 p.p. Tijdsduur: 1,5 uur.

IK HOU VAN HOLLAND

Bekend van TV, maar dan toch weer anders. Bij ons krijgt iedereen een actieve rol en worden er bijzondere speelrondes gespeeld. Hilarisch, uitdagend en op zijn tijd best moeilijk! Een aanrader!

Kosten: €17,50 p.p. Tijdsduur: 1,5 uur.

MOORD DINER

Wat heeft er zich toch afgespeeld? Hoe kan de hoofdrolspeler ineens verdwenen zijn en wie heeft er iets mee te maken? Tijdens het eten komen er steeds meer details boven de tafel en zal elke tafelgast actief betrokken blijven bij het complot als verdachten of als detective!

Kosten: €17,50 p.p. Tijdsduur: 1,5 uur.

BINNEN ACTIVITEITEN section 2

ALGEMENE INFORMATIE

– De arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen.

– De dinergames duren anderhalf uur en worden gespeeld tussen het voorgerecht en hoofdgerecht. Het is ook mogelijk om de dinergames voor een langere tijd te verdelen, bijvoorbeeld voorafgaand aan het voorgerecht tot na het nagerecht. In dat geval berekenen wij € 24,50 p.p.

 

BINNEN ACTIVITEITEN section 3

RESERVEREN / CONTACT

Om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van een tafel voor uw gezelschap, raden wij u aan om van tevoren even te reserveren. In de zomermaanden kunt u bij ons uitsluitend telefonisch reserveren. Reserveren voor op de dag zelf kan telefonisch via:

BEL 06 28 07 83 50 (tijdelijk)

VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Mochten er op dit moment geen passende vacatures beschikbaar zijn, stuur ons dan een open sollicitatie. Wij houden graag jouw gegevens in ons bestand.